UTSTÄLLARE

Här presenteras alla företag och klubbar som kommer att finnas med på utställningen och
som du har möjlighet att träffa under de två utställningsdagarna.

Är du intresserad av att ställa ut på mässan? Kontakta Jimmy Rönngren på
054-22 21 23 eller jimmy.ronngren@karlstadccc.se

På mässgolvet under Scandinavian Golf Fair så samlar vi utställare som alla erbjuder intressanta aktiviteter, produkter eller tjänster för dig som golfare.

Nedan ser du vilka utställare som redan nu är klara inför mässan 2023. 

Golfshopen

Vi har en fullutrustad shop där du finner allt du behöver för ditt golfspel.

Kom in och titta, känn på grejerna och fråga så får du all hjälp du behöver. Vi tillhör inköpskedjan Pro Quality

Välkomna in i shopen så skall vi hjälpa er till bättre och roligare golf!

Vi är en Flagship och Studio butik vilket betyder att vi kan erbjuda lite utöver det vanliga. Vårt mål är att ni ska ha roligt och trivas på golfbanan. Är det något särskilt ni önskar kan vi alltid hjälpa till. Vi jobbar mycket med Custom Fitting, försäljning, utrustning, loggat till företag och privatpersoner. Samt finns alltid på plats för råd och tips. Vi vill erbjuda dig ny teknik, ny kunskap och nya idéer inom alla områden.

Varumärken representerade i shopen

Fler varumärken bekräftas löpande.

Hårdvaruleverantörer

Callaway

Callaway och Golfförbundet samarbetar med fokus på både teknik och passionen för golf. Samarbetet gynnar alla – från juniorer till proffsen på tourerna. Callaway är teknikledande inom golfen och jobbar hårt för att hjälpa alla typer av golfare att nå bättre resultat på banan.
Callaway Golf Company är ett premiumföretag för golfutrustning och aktivlivsstil med en portfölj av globala varumärken, inklusive Callaway Golf, Odyssey, OGIO, TravisMathew, Top Golf och Jack Wolfskin. Genom ett orubbligt engagemang för innovation tillverkar och säljer vi förstklassiga golfklubbor, golfbollar, golfväskor och golftillbehör samt kläder för en aktiv livsstil, skor, ryggsäckar, sport- och resväskor och det mesta annan för en aktiv livsstil.

Cobra

Cobra är sedan flera år Sveriges mest sålda klubbor både vad det gäller drivers och järnklubbor. De kännetecknas av att vara lättspelade, innovativa och inte minst väldigt prisvärda. Sedan några år tillbaka satsar de även tungt mot de bättre spelarna, och har bland andra Bryson DeChambeau, Rickie Fowler och Lexi Thompson i sitt team. Och glöm inte att titta på deras putters – marknadens mest förlåtande och fantastiskt rull tack vare SIK Face.

Titleist

Under åtta årtionden har Titleist varit i framkant och tagit en ledande position för teknik och design. De tillverkar golfbollar med ett stort utbud av olika konstruktioner för att möta golfares skiftande prestandabehov. Dessutom tillverkar Titleist även metalwoods, järnklubbor, wedgar och putters. Genom åren har Titleist haft en ständig övertygelse om att en bättre tillverkningsprocess resulterar i bättre kvalitet och prestanda. Den starka viljan till ständiga förbättringar och att leverera produkter som håller högsta kvalitet och prestanda är grundläggande värden för Titleist.
www.titleist.se

TaylorMade

TaylorMade etablerade sin verksamhet 1979 när golfutrustningsförsäljaren Gary Adams uppfann en 12-graders driver gjuten av rostfritt stål – den första av sitt slag. Än idag kännetecknas TaylorMade av innovation och prestanda. I årets Stealth driver ser ni den röda 60-lagers kolfiber träffytan som kommer att ge en ökad bollhastighet och framförallt en otroligt förlåtande driver. Företagets målsättning har alltid varit densamma, att skapa de bästa golfprodukterna inom alla kategorier och oavsett skicklighetsnivå.

Golfklubbar

Arvika GK

Vi hälsar dig välkommen till ett besök på Arvikas vackra bana. Det är en tekniskt intressant parkbana i lätt kuperad värmlandsnatur. Banan byggdes 1974 och är ritad av Nils Skööld. Par är 72. Vi erbjuder 18 spännande hål, puttinggreener, driving range, golfshop och restaurang med mycket god mat.
www.arvikagk.com

Billeruds GK

Billeruds bana sträcker sig genom ett fantastiskt vackert kulturlandskap med medeltida anor.  Vi är ensamma om att kunna stoltsera med utsikt över Vänern, från samtliga hål. Restaurang Sjöskafferiet erbjuder smakupplevelser utöver det vanliga och i våra smakfullt inredda rum får du en god natts sömn. Billerud är en lagom kuperad skogsbana med en svårighetsgrad som tilltalar alla typer av golfare. Vi erbjuder goda träningsmöjligheter, ställplatser samt brygga för båtgäster. www.billerudsgk.se

Bryngfjorden GK

På Bryngfjorden finns det plats för alla som vill spela golf. Banan är byggd med tanke på att vi har olika förutsättningar för att spela golf. Det finns utmaningar för både elit- och motionsgolfaren. Med fem olika utslagsplatser kan längden varieras från 4 203 – 6 488 meter.

ForshagaDeje GK

 

Golfklubben kännetecknas av varm och gemytlig stämning som man gärna återvänder till!

Banan är en 18-håls park- & skogsbana med Sveriges längsta Par 6 hål.

www.forshagadejegk.se/

Hammarö GK

Enligt Svensk Golf är hål 18 på Hammarö klassat som ett av Sveriges bästa golfhål. 18-hålsbanan är en omväxlande, lätt kuperad skogs- och parkbana med par 71 där framförallt de första 13 hålen kantas av vacker värmländsk tallskog. Intill klubbhusområdet finns en korthåls¬bana. På Hammarö Golfklubbs restaurang serveras du dagligen ett lunchalternativ och pizza. Hammarös tränare Filip Andersson får höga betyg i medlemsundersökningar och sköter utvecklingen av golfspelet på klubben. Filip har populära gruppträningar och privatlektioner året om.
www.hammarogk.se

Karlstad GK

Varmt välkommen till Karlstad Golfklubb!

Värmlands största golfklubb och en av Mellansveriges största golfanläggningar.
Här möts du av en komplett golfanläggning i mästarklass, kombinerat med värmländsk gästfrihet och trevlighet.
Anläggningen består av 27 hål, range, fina träningsområden, inomhushallen Drive In, samt Solslingan en riktig korthålsbana med nio hål. Dessutom har du tillgång till Golfstores största golfbutik i Sverige, samt en mycket populär restaurang med fina konferensmöjligheter
Besök
 www.karlstadgk.se

Kils GK

Kils GK och Sveriges bästa Golfrestaurang

Det finns många ingredienser som gör att medlemmar och gäster njuter av att avsmaka Kils Golfklubb; en rejäl nypa klassisk lantlig golfmiljö blandat med vackra vyer över Fryken, i stillhet och ren luft. Basen i vårt grundrecept är Bästa Bemötandet på Bästa Banan vilket betyder att Kils GK alltid sätter golfspelaren i centrum oavsett om det är lördag förmiddag eller måndag morgon. Vi eftersträvar alltid ett förstklassigt bemötande i kombination med en bana i bästa skick – och är magen nöjd trivs också golfspelet ypperligt.

För mer information besök www.kilsgk.se

Sommaro GK

Välkommen till Golf för alla på Sommarro Golf, Karlstads närmaste golfanläggning. Ca 2 km från stora torget i Karlstad hittar du oss. Vi har 2 golfbanor, en 12-håls utmanande Inland Links-bana samt en 9-håls Pay and Play bana för alla. Tillsammans med vårt övningsområde och range välkomnar vi alla oavsett om du har provat golf förut eller inte. I vårt klubbhus hittar du café/restaurang, biljard, festlokal, golflounge samt omklädningsrum. Vi har även Karlstads enda golfsimulator.

Sunne GK

Spela sagolik golf på en sagolik bana.
Sunnes golfbana är känd för sin fina kondition, bra greener och fantastiska läge vid sjön Fryken. Närheten till kultur – nöje – shopping och boende gör oss till en välbesökt bana med nöjda gäster. Sunne GK delar monter med Selma Spa.

För mer information besök www.sunnegk.se

Årjängs GK

En av Västsveriges bästa och vackraste banor.
Banan är en kuperad 18-håls park- och skogsbana ritad av Peter Nordwall. Känd för sina stora ondulerade greener och sin förmåga att forma naturen till en vacker och omväxlande golfbana. En naturnära bana med vacker miljö intill Svensbysjön. Till Årjängs Golfklubb är det enkelt att ta sig då den ligger i anslutning till E18, strategiskt placerad mitt emellan Karlstad och Oslo. En bana där inget hål är det andra likt – en utmaning för alla HCP-grupper.

Övriga utställare

Värmlands Golfförbund

Värmlands Golfförbund har i uppdrag att verka som Svenska Golfförbundets regionala organ. VGDF ska verka på uppdrag av klubbarna i Värmland. Värmlands Golfförbund har flera fokusområden för 2022 där de bland annat har en juniorsatsning, tävlingar, utbildning för domare, och sin damsatsning. 

Under mässan hittar ni dom i lobbyn på Karlstad CCC där de har en större monter med aktiviteter för barn och unga. Varmt välkomna och testa bland annat SNAGgolf, putbana och få tips från tränare. 

Jordelit/ Xeed

I över 40 år har vi på Svensk Jordelit AB levererat produkter av proffskvalitet till golfbanor och fotbollsplaner runtom i Sverige. Värmland är inget undantag. När vår expertkunskap förenas med erfarenhet, ödmjukhet, rätt skötsel och rätt produkter uppnås ett perfekt resultat.

Och nu tack vare Xeed kan du som privatperson köpa dessa proffsprodukter som används av din lokala golfbana, rätt hem till din trädgård. Dessutom i praktisk konsumentförpackning. Kom och prata med oss så ger vi dig tipsen på hur du skall lyckas med din gräsmatta.
Och ja, -Gräset blir grönare än grannens!

Knistad Herrgård

Vår golfbana ligger precis runt hörnet från herrgårdens huvudbyggnad. Det är faktiskt så att du ser golfbanan från herrgårdens alla 80 rum. Det är enkelt att hitta bollen och rondtiden på de roligt omväxlande 18 hålen är ofta på under fyra timmar.

Ett golfpaket hos oss är en komplett upplevelse med rolig golf, god mat från närområdet och enastående service. Ett golfpaket hos oss kan vara en eller flera nätter, vardag eller helg – ni väljer!

Selma Spa

Är du en av oss som älskar golf och spa? Du är inte ensam. Därför har vi kombinerat det bästa av två världar när du bokar golfpaket spa, som ger dig både den ultimata spa- och golfupplevelsen. Njut av spel på vår granne Sunne GK, en av Sveriges vackraste golfbanor. Efter en dag på golfbanan så kan du samla energi och i vår spaavdelning med flera olika pooler och bastur inne och utomhus. På kvällen serveras du en välkomponerad 3-rätters middag som avnjuts med utsikt över sjön Fryken.

Selma Spa delar monter med Sunne GK. 

Husbilslandet

I mer än 30 år har Husbilslandet levererat nya och begagnade fritidsfordon. Vi säljer nya husbilar och husvagnar från kvalitetsmärkena Knaus, Weinsberg, CI och Morelo samt erbjuder ett brett utbud av begagnade fordon från ett flertal märken. Med vår långa erfarenhet och kunniga medarbetare kan du känna dig trygg hela vägen genom köpet av husbil eller husvagn! Varmt välkommen att besöka oss och våra husbilar under mässan. För mer information besök www.husbilslandet.com

FootJoy

FootJoy. Det handlar om komfort. Det handlar om prestanda. Det handlar om tradition. FootJoy har åtagit sig att skapa överlägsna golfskor, handskar och tillbehör som förbättrar din upplevelse.

FootJoy är det självklara valet för de som älskar spelet, från unga till äldre, från amatör till proffs. I mer än 60 år har FootJoy varit den ledande golfskon på PGA-touren. Detta visar att de bästa golfspelarna i världen väljer de bästa golfskorna i världen när de själva får välja.